LIVRAREA PRODUSELOR

Termenul de livrare este de circa 2 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In orice conditii, inclusiv in situatie de forta majora si sub sanctiunea de a va returna sumele platite, termenul de livrare nu va depasi 30 de zile, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra.

1. Livram produse in toata Romania, prin curier rapid, costul de transport fiind de 20,50 lei sau 14,50 lei dacă alegi livrarea la locker.

2. Ai opțiunea de a opta pentru livrarea în Easybox.

3. Procesarea comenzilor plasate pana in ora 12:00 ziua,  se face in aceeasi zi.

4. De luni pana vineri comenzile primite dupa ora 12:00 sunt procesate a doua zi. Comenzile plasate de vineri dupa ora 12 pana duminica sunt procesate luni.

5. Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata) catre curier.

6. In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.

 

METODE DE PLATA

Pentru cumparaturile facute pe site-ul www.e-manor.ro ai la indemana diverse metode de plata pentru ca experienta de cumparaturi sa fie cat mai usoara si mai placuta:

- Online - cu card bancar  (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard), Apple Pay, Google Pay si Shop Pay ;
- Ramburs - plata in numerar la primirea coletului;
- Plata prin transfer bancar.

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
 
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.
 
In cazul platii prin transfer bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing